Infrastruktúra

Praktikus info turistàknak – átalakító olasz konnektorhoz

Egy Olaszorszàgba sielni tartò baràtnom kèrdezte, hogy mi a helyzet az itteni konnektorokkal. Mivel ez sokaknak fontos informàciò lehet, ìme a vàlasz:

A konnektorokròl: Olaszorszàgban van a nem foldelt tìpus, azaz az a vèkonyabb, kètvillàs. Ez hasznàlhatò itt is, gond nèlkul.

A foldelt (a hasas, es vastagabb villàkkal) viszont nem megy bele itt a konnektorokba, mert a  foldelèst egy harmadik villàval oldjàk meg (egy sorban hàrom villa – olyan konnektor kell, amiben kozèpen is van egy lyuk). Talaltam errol kepet:

Ha minden igaz otthon a media markt-ban van ilyen àtalakìtò (sokan jonnek sielni Oo-ba:). Ezt èn onnan tudom, hogy amikor az olasz konnektorhoz kerestunk àtalakitòt a magyar rendszerbe, az nem volt, csak a fordìtottjàt ajànlgattàk (pàrezer forintèrt).

A vasedèny ès tàrsait nem ajànlom, mert 7000-9000 (!) ft-èrt ajànlgattak àtalakìtòt, ugyanazt, ami a media markt-ban 2000 ft volt.

4 című bejegyzés “Praktikus info turistàknak – átalakító olasz konnektorhoz” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Billában/Esselungában 2-3 euróért be lehet szerezni átalakítókat, amivel minden magyar dugót (olaszok szerint német) be lehet dugni. 🙂

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s