Firenze

Rossz vendéglő, csodás kilátással

Negatív kritika következik, mert egy jónevű étteremben csalódtunk nagyon néhány napja. A Lo strettoio vendéglő gyönyörű helyen van, hihetetlen kilátással egész Firenzére, csodálatos az épület, ízléses a berendezés, csak éppen nagyon rosszat ettünk méregdrágán.

Hogy miért érdemesítem mégis egy post-ra? Mert arra a következtetésre jutottunk, hogy enni ugyan nem, de városnézőben nagyon is érdemes a serpiolle-i dombra felkapaszkodni. Maga a villa is gyünyürű, de a terasz mindent visz. Ilyen kilátással:

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Hogy találsz oda? Careggi felé indulj Firenzén belül, aztán Serpiolle irányában. Onnantól keresd a Lo strettoio kiírást…

Reklámok

2 című bejegyzés “Rossz vendéglő, csodás kilátással” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Azon a környéken tudom ajánlani az I Ricchi nevű trattoriát, szintén Careggiből vezet fel az út (località Cercina). Kicsit hosszú és kanyargós, de megéri. Szép kilátás Sesto Fiorentino-ra (sajnos Firenze onnan takarásban van), jó kaja és jó árak. Többször voltam már ott, egyszer a szülinapomat is ott ünnepeltem.

    1. Igen, mi nem messze lakunk tole… Sajnos aznap, mikor a strettoio-t valasztottuk, rosszul dontottunk… Van a kornyeken meg par jonevu etterem, szerintem mind magasan tulszarnyaljak a strettoio-t.

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s