Munkakeresès

Hírek ápolóknak

Az alábbi levelet a kommentek között találjátok, de mivel többeknek fotnos lehet, kiteszem ide is.

“Sziasztok! Többen érdeklődtetek az Il Faggio cégről. A cég jelenleg is működik. Utoljára januárban vittek ki ápolókat Olaszországba. Ezt a férjemtől tudom, ugyanis ő velük ment ki tavaly októberben. Sajnos volt egy-két probléma a magyarokkal, mert néhány embernek haza kellett jönnie. Most úgy néz ki, hogy leállnak a válogatások egy időre. Mindenesetre annyit mondhatok, hogy a cég megbízható, azt adják, amit ígérnek, de az első hat hónap nem egyszerű és nagy pénzre nem szabad számítani. Akik régebben 1-2 éve kinn élnek, meg vannak elégedve.

Az érdeklődőknek megadok itt egy elérhetőséget:
” Jaskó Krisztina – e-mail: ilfaggiokrisztina@gmail.comTermészetesen csak OKJ-s szakápolóknak, ill. diplomás ápolóknak tudnak segíteni, Tel.: 0039-328-10-25713. A fentebb emlegetett Bácskai Vandáról nem tudunk, a férjem sem ismeri, lehet, hogy már nem dolgozik a cégnél.
Krisztina válaszára várni kell egy-két hetet, vagy még egy e-mailt érdemes küldeni. Mi kb. két hét után és 3 e-mail után kaptunk választ. Krisztina nagyon elfoglalt, tolmács. Ingázik Magyarország és Olaszország között, ezért a késlekedés. Még annyit, hogy OKJ-s ápoló (2004 utáni) végzettséggel is lehet szakápolóként dolgozni, mindez nyelvtudás függvénye, illetve le kell tenni hozzá az IPASVI vizsgát.
Ha van még kérdésetek, szívesen válaszolok.”

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s