Felhìvàsok

NNNNépszámlál

Az biztos valamilyen népszámlálási EU-s őrület, hogy éppen egyidőben szeretne megszámlálni engem a magyar és az olasz állam.

A magyarról ezt olvassátok el, és számlálódjatok :)))

– ja, kötelező a külföldön élőknek is 🙂 már amennyiben van otthon lakcímed (és elméletileg csak 12 hónapot tartózkodsz külföldön).

“Tisztelt Honfitársunk!

2011. október 1. és október 31. között a 2009. évi CXXXIX törvény értelmében Magyarországon népszámlálást tartunk. A népszámlálás a Magyar Köztársaság területén élő, vagy átmenetileg külföldön tartózkodó, de Magyarországon bejelentett lakóhellyel, tartózkodási hellyel rendelkező magyar állampolgárokra terjed ki.
Ha Ön 2011. október 1. és 31. között – tehát a NÉPSZÁMLÁLÁS időpontjában – 12 hónapnál rövidebb ideig külföldön tartózkodik, és nem biztos abban, hogy magyarországi lakóhelyén van olyan személy, aki kitöltené Önről a népszámlálási kérdőívet, kérjük, ne maradjon ki az összeírásból, hiszen mindannyiunk közös érdeke a valóságot hűen tükröző, eredményes népszámlálás, ugyanakkor a részvétel állampolgári kötelezettség is.
A kérdőívet úgy töltheti ki, hogy felkeresi az ekulfoldi.ksh.hu honlapot, ahol a lap alján lévő „Belépés” gombra kattintva megjelenik a „Bejelentkezés” ablak. A „Regisztráció” gombot választva az email címét és a pontos magyarországi lakcímét megadva kapja meg a belépéshez szükséges azonosítókat. Miután emailben megkapta az azonosítót és az internetes belépési kódot az ekulfoldi.ksh.hu honlapon megkezdhető a népszámlálási kérdőívek kitöltése.

Az elektronikus kérdőív kitöltése 2011. október 1. és 16. között lehetséges.

Köszönjük, hogy a népszámlálás eredményességéhez Ön is hozzáadja magát!’

http://www.nepszamlalas.hu/index.php?menu=1449&langcode=hu

1 című bejegyzés “NNNNépszámlál” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s