Étel - ital

Spárgás rizottó

Ahogy azt már írtam, a rizottó nalunk heti vendég, azért is, mert esténként jó, ha fél óránk van főzni. Mivel a cukkinis már a könyökünkön jön ki, és mivel spárgaszezon van, most a spárgás rizottó a  sztár.

Az alapreceptet itt keressétek, minden nagyjából így készül. Azzal a kivétellel, természetesen, hogy nem cukkinit, hanem felkarikázott spárgát teszünk bele – méghozzá  -figyelem! – a főzési idő felénél. Mivel a spárgának 7-8 perc bőven elég, úgy számítsátok, hogy amikor már félpuha a rizs, akkor mehet bele a spárga. A spárgavégeknek ennél kevesebb is elég, azt éppen csak 2-3 percre szoktam betenni a szinte kész rizottóba.

Reklámok

1 thought on “Spárgás rizottó”

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s