Mindennapok

Szupermáriók

Ma reggelre két szupermáriónk is lett, amit nagy lelkesedéssel fogadott a sajtó.

Első (mármint időrendben) Mario Balotelli, aki többszörös bénázás után végre magára talált és két gólt lőtt a tegnapi EB-selejtezőn Németországnak (ill az első és a második). Ezzel persze e pillanatban mindent megbocsátott neki a nép, a beképzeltségét, arroganciáját, hiába, kell a cirkusz….
De hogy kenyér  is legyen, arról Mario Monti gondoskodott a maratoni eu-s tárgyalásokon. Az elsőszámú közellenség szerepében már egy ideje bennragadt Angela Merkellel szemben, és a többi eladósodott (és bajban levő) déli tagállam támogatásával sikerült elfogadtatnia egy viszonylag barátságosabb kríziskezelési módot, amit természetesen nagyon ünnepelt a reggeli olasz sajtó.

Hát van az úgy néha, hogy összejönnek a dolgok 🙂

Ps.: hozzátenném, hogy  a mai nap folyamán az összes német partner, akivel együtt dolgozom (5-6 ember) emailben gratulált a tegnapi győzelemhez. Tegyük most félre azt, hogy nem érzem magam elég olasznak ahhoz, hogy automatikusan nekik drukkoljak, de azért a sportszerűségről tudnak valamit a németek… 🙂

3 című bejegyzés “Szupermáriók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Tegnap a döntőt olasz társaságban néztem itt Göteborgban egy pubban. A meccs után nagy volt a szimpátia a spanyol szurkolókkal, és az olaszok összeborulva gratuláltak nekik. Imádtam őket!

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s