Étel - ital

Kis tésztahatározó

Ugyan mindenki ismeri, de azért nem árt, ha rendszerezzük: – határozó rovatunkban a sütemények és a felvágottak után jöjjenek a tészták.

A formákat elemezzük, most abba ne menjünk bele, hogy ugyanezek a tészták vannak másféle lisztből is (kamut, gluténmentes, stb stb).

 

A hosszúak:

 

A rövidek:

pasta_corta_1

A töltöttek:

A legismertebb regionális specialitások:

Kategórián kívül, de nagyon fontosak 🙂

Reklámok

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s